Първа група – “ТаралежиТе”

Здравей, „таралежче“!

Ето, че вече сме заедно! Ти си още неуверено и плахо, понякога от очичките ти бликват сълзи и с треперещо гласче отронваш „Искам мама.“

Да, мама и татко са твоето „всичко“, но ние ще бъдем до теб и с теб, когато те са далеч. Заедно ще пеем и танцуваме, ще лудуваме и разбира се ще късаме плодове от дървото на знанието. Ще почистваме ожулените коленца и ще те гушкаме, за да поемем част от болката ти. Ще се радваме и гордеем с твоите успехи, защото ти си нашето „таралежче“.

Довери ни се, подай ръчичка. Започва нашето дълго, съвместно пътуване.

На добър час!

 

 

Мило семейство,

Не знаем какви са спомените ви  от вашата детска градина, но знаем, че бихте искали детето ви да запази възможно най-топлите и прекрасни преживявания от различните етапи, през които минава. И ако до вчера е било в обятията ви, то днес е време да тръгне по неминуемата житейска стълбичка. В повечето случаи нейното първо стъпало се нарича…

ДЕТСКА  ГРАДИНА.

Като всяко стъпало и това има своите предизвикателства и изненади – кога хубави, кога лоши. Все пак бялото и черното непрекъснато се преплитат в живота ни, нали? 

Не забравяйте: На което и стъпало да се намира, детето винаги ще има нужда от вашата помощ, подкрепа и безрезервна любов. А колкото и големи и знаещи да сте вие, винаги ще имате полза… и от още един съвет.

Затова нека си подадем ръце, за да бъде първата крачка на детето ви смела и уверена. За да „напишем” заедно красивите спомени на детството. Споделянето само би ни направило по-знаещи и по-успешни.

Хайде, напред към… детската градина!

 

1.Денка Желязкова – Старши учител

2.Живка Донева – Старши учител

3.Тянка Тодинова – Пом. възпитател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.